Udeliv

Udeliv

Æblehusets børn har røde kinder, mudret tøj og sår på knæene.

Æblehusets store og dejlige legeplads med kuperet terræn, små hyggekroge, boldbane, sandkasser, huler, cykelbane og gynger bruges dagligt af alle børn, for vi elsker at være ude!

Her er der masser af oplevelser og udfordringer til store og små, plads til at være vild og højrystet eller bare sidde på knæ og iagttage et insekt.

I Æblehuset er vi ude hver dag, uanset vejr og vind – med meget, meget få undtagelser.

De voksnes rolle på legepladsen, er typisk at facilitere børnenes lege. Det kan være der skal hjælpes med at løse nogle konflikter, trøste et barn der er faldet, igangsætte en bagerbutiksleg i sandkassen eller spille en afgørende champions league kamp på boldbanen.

Til tider vil de voksne også sætte planlagte aktiviteter i gang. Det kan være forskellige bevægelseslege, bålmad, et Æblemostprojekt eller noget helt andet.

For dig som forælder betyder det, at dit barn får bevæget sig og får masser af frisk luft, men også at du altid skal huske, at der er tøj der passer til årstiden på dit barns plads. Du kan også forvente der periodisk er masser af vådt skiftetøj og mudret overtøj der skal vaskes.

Tags:

Back to Top