INFOBA

Infoba

Et intranet til digital kommunikation

Herlev kommunes institutioner benytter KMDs BørneIntra til at håndtere en del af den kommunikation vi har med jer forældre.

Via BørneIntra kan du se billieder af de pædagogiske aktiviteter vi laver i Æblehuset, du kan meddele os om at dit barn holder fri, er sygt eller hvis der er andre der henter.

Æblehusets personale vil i det omfang vi finder det relevant uploade billeder på BørneIntra, og det er vores hensigt at BørneIntra skal supplere den pædagogiske dokumentation du som forældre vil finde i Æblehuset og den dialog vi har med dig. Du kan derfor forvente, at der vil være lidt fotos og tekst fra dit barns dagligdag på BørneIntra, men du vil også kunne forvente at vi til hver en tid vil prioritere samværet og nærværet med dit barn samt dialogen med dig som forælder højere end den digitale dokumentation.

Du som forælder må meget gerne meddele Æblehuset når dit barn holder fri, er sygt eller hvis der er andre der henter. Det giver os nemlig et godt overblik og færre afbrydelser så vi ikke bliver forstyrret i de igangværende pædagogiske aktiviteter.

Æblehuset forventer, at alle forældre er oprettet på BørneIntra og jævnligt tjekker de informationer der sendes ud.

Data sikkerhed og foto etik

BørneIntra har en høj data sikkerhed, og kun forældre til børn i Æblehuset kan opnå adgang.

Er dit barn startet i Æblehuset, skal du gå ind på herlev.inst.dk, hvor du skal logge på med NemId første gang – herefter kan du oprette eget brugernavn og password.
Når dette er gjort, har du muligheden for at hente appen: BørneIntra (udgivet af KMD), til din telefon og tablet.

Vi henstiller i øvrigt til Æblehusets fotoetik, hvori det fremgår at Æblehusets forældre IKKE ønsker at billeder med deres børn bliver brugt på sociale medier uden deres accept.

Tags: Fotoetik, Infoba / Intranet

Back to Top